Oudwijkers zijn ambachtelijke kazen naar verschillende Italiaanse recepten. Ze zijn niet geperst, liggen vrij kort in het pekelbad, en hebben een natuurlijke schimmelkorst.

 

Onze Fiore, Toma Cigno en Toma Pietra worden in de regio Utrecht gemaakt. Regelmatig gaan we naar Osmate in Italië. Daar maken we de Robiola, Toma Nostrana, de Brusca en Blusca, en soms Toma Cipolla en Ricotta.

 

Het zijn pronkstukken. Van trotse makers.

DE KAZEN
ONTDEK ONZE OUDWIJKERS
Foto van stapel Oudwijker kazen.

Oudwijker

Fiore

Foto van Holstein Friesian koeien in Cothen, Nederland.
Foto van glas witte wijn.
KOKEN MET KAAS
Foto van puntje Oudwijker Taleggio.
Foto van peren.
Foto van rode paprika gevuld met gehakt en Taleggio kaas.
Foto van taartje met aubergine, avocado en Taleggio kaas.
HET ZIT IN HET GLAS EN HET LIGT OP HET BORD DE REST IS EEN ILLUSIE
Foto van stapel grote wielen Oudwijker Toma kazen.
Foto van fles witte wijn.
Foto van fles rode wijn.
Foto van granaatappelen.

Oudwijker

Toma Cigno

Oudwijker

toma Pietra

Foto van alpenweide in Italie.
Foto van wei, sloten en knotwilgen in Cothen, Nederland.
Foto van glas bier.
Foto van fles port.
Foto van halve Oudwijker Oer kaas.
OER GOED
KAAS IS BAAS

Oudwijker

Robiola

ONZE KAAS PRONKSTUKKEN

Oudwijker

Toma Nostrana

Klik hier voor uitgebreide productinformatie over iedere Oudwijker kaas.

LATEN WE PRATEN

DE OUDWIJKER WEB WINKEL

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

WEB WINKEL

- - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - -

Oudwijker (handelsnaam Odhinn BV) • Lopikerweg Oost 130 • 3412 KG • Lopikerkapel • Nederland

KvK # 30193970 • BTW # NL 812976484B02

ING Bank De Meern • Rekeningnummer: 66.72.55.370 • IBAN: NL37INGB0667255370 • BIC: INGBNL2A