De datum wordt in overleg bepaald | Lopikerkapel

DAGVULLENDE WORKSHOP: stap in het leven van een kaasmaker

Na deze dag ben je fysiek gebroken, maar ook een onvergetelijke ervaring rijker! En je neemt natuurlijk al onze kazen gratis mee naar huis.
DAGVULLENDE WORKSHOP: stap in het leven van een kaasmaker

Tijd en locatie

De datum wordt in overleg bepaald
Lopikerkapel, Lopikerweg Oost 130, 3412 KG Lopikerkapel, Nederland

Over het evenement

Dit is de meest ruige workshop die er bestaat. Want je gaat niet kijken, maar doen! Eerst leggen we je alle regels rondom hygiëne in een kaasmakerij uit. Dan hijsen we je in een kaasmaakpak. En vervolgens ga je meedoen aan alle taken in ons dagrooster. De tobbe legen, kazen draaien, wassen en prikken. Of het betere poetsen van rekken, stellingen en de kaasmakerij. Het passeert allemaal de revue. En jij werkt eraan mee. Na de workshop weet je heel veel over (onze) kaas, ben je fysiek gebroken, ruik je naar wei, kaas en chloor, maar ben je vooral een onvergetelijke ervaring rijker.

Uiteraard lunch je gezellig met ons mee. Als je geluk hebt staat er appeltaart op het menu. Maar soms is het behelpen met slechts een broodje kaas.

Nadat je de workshop hebt geboekt, ontvang je een e-mail bevestiging. Hierin vind je tevens de instructie hoe je een definitieve datum voor jouw workshop met ons afstemt. Je hebt hierbij keuze uit maandag, dinsdag of woensdag. Dit zijn namelijk de dagen dat we kaas maken, dus die staan garant voor de meeste actie.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
 • WORKSHOP: 1 persoon
  €50
  €50
  0
  €0
 • WORKSHOP: 2 personen
  €90
  €90
  0
  €0
 • Workshop: 3 personen
  €130
  €130
  0
  €0
Totaal€0

Deel dit evenement