top of page
MariekeDubbel.png

MARIEKE

Ik ben Marieke, getrouwd met Rutger. Van onze 30 jaar samen, wonen we al 25 jaar in onze boerderij in Lopikerkapel. Rutger en ik zijn een hecht team, hebben al die jaren eigenlijk altijd voor alles de verantwoordelijkheid gedeeld. Samen onze twee kinderen opvoeden, samen voor het inkomen zorgen, samen de boerderij opknappen en onze tuin aanleggen, samen lol maken, samen de grote beslissingen nemen.

Het begin

Het was heel logisch dat we dan ook samen een nieuw zakelijk avontuur begonnen. Eten, drinken, voedsel verbouwen, inmaken, koken. We hebben het allemaal altijd mooi gevonden. Kaas maken als nieuw avontuur was dus niet zo’n rare sprong. Op een avond in 2015 hebben we gewoon de knoop doorgehakt, en dat was het begin van Oudwijker. Van lieverlee zijn onze geliefde tuin en mooie oude kapschuur opgeslokt om ruimte te maken voor de kaasmakerij. Wat mij betreft staat die invasie op ons erf elke dag weer symbool voor de spannende wendingen die het leven kan maken.

 

Het leukste

Het leukste vind ik dat iedereen uit ons team een enorme trots en ambitie inbrengt. En dat maakt dat we als groep met 10000% lol elke dag weer bikkelen om 200000% kwaliteit te leveren.

 

De favoriet

Omdat ik vermoed dat de andere mensen uit het team deze kaas niet noemen, kies ik als favoriet de Cigno, gewoon een ondergewaardeerde kaas!

bottom of page